Dans på sjove måder

Når man gerne vil af sted til en god fest, og det er dans, man gerne vil udfolde sig med, mens man nyder den dejlige musik, så er det et oplagt tidspunkt at begynde at folde sig ud med sjove bevægelser. Man kan nemlig sagtens eksperimentere, og det kan man roligt vælge at gøre alt det, man vil. Når man danser, mens musikken spiller, så er der ingen, der kigger – eller det er i hvert fald det, man skal gå ud fra, at der ikke er. Så bliver man nemlig helt fri til at danse, og man kan gå i gang med at lave alle tænkelige former for bevægelse. Man kan danse både skørt og sjovt, og det er noget, man er fri til. Det betyder dermed også, at man kan få det rigtig sjovt, hvis det altså er noget, man tør.

At give slip og danse til en god koncert er sjovt for mange, og hvis man skal have sine børn med på festival, så kan man også lære dem at give slip, så de kan danse lige så tosset, de vil. Når man bevæger kroppen på den bedst tænkelige måde, så er det også, at man som menneske i høj grad bliver frisat, og man kan ligeledes give sig selv muligheden for at vikle sig ud af alle mulige gamle former for mønstre. Det er jo skønt, og festivallen kan blive det oplagte tidspunkt at begynde at vride sig fri af noget gammelt. Hvem ved, måske går man endda hen og bliver fast festivalgænger, der altså står oppe foran og danser. Så vil man i hvert fald nok blive husket, og det kan jo også være fedt.

Det er ikke alle mennesker, der er lige vilde med at danse, og heller ikke når de er til koncert, og der er nogle, der bedre kan lide at stå i hjørnet ved en bar og drikke en øl. Det er også noget, de skal have lov til, og det kan de bestemt også få. Men vi mener altså, at man skal give dansen en helt reel chance, for så er det også, at alting kan blive meget sjovere, og hele oplevelsen på festivallen kan blive løftet til helt nye højder, og hvorfor ikke give sig selv denne mulighed, når nu man kan?

flash-blog