Det her skal du have med på festival

Det er ikke alle mennesker, der vil have det samme med, når de er på festival i Danmark, og det er også langt fra alle, der har behov for de samme ting. Men alle mennesker har dog nogle basale behov, der skal opfyldes i det daglige, og de skal som regel også opfyldes, når man er på festival. Det handler blandt andet om ting som mad og drikke, men naturligvis også tøj på kroppen. Man skal også huske at have penge med, for mens nogle gerne vil have mad med hjemmefra, så foretrækker langt de fleste at købe mad på festivallen.

Hvor mange penge man skal have med, afhænger af, hvor mange man forventer at bruge på de dage, man er på festivallen, men det handler også om, hvor mange dage man skal være af sted. Man kan sagtens bruge cirka 500 kr. pr. dag, og det skulle også gerne være mere end rigeligt dækkende. Der er dog nogle unge mennesker, der gerne vil have muligheden for at bruge endnu flere penge, og det er jo noget, de naturligvis også skal have lov til, når bare det er noget, de selv har råd til.

Man skal huske at have godt med tøj med, og man bør i den forbindelse også have noget regntøj med, da man hurtigt kan komme ud for, at det begynder at regne. Det er ikke sjovt at blive gennemblødt, når man skal have det rigtig sjovt, men når man er godt forberedt, så skal det nok gå. Man skal også have et godt telt med, hvis det er, man vælger at sove på en festivalplads.

flash-blog