Dans med vennerne til festival

Det er skønt at danse alene, men det er altså endnu sjovere at danse sammen med andre – også når man er på festival i Danmark – og det er endda endnu sjovere, hvis man kender dem. Sommetider kan det være meget sjovt at danse med mange tilfældige mennesker, men der er altså ikke noget mere sjovt og dejligt end at danse med dem, man kender, og dem kan man altså også godt øve sig med hjemmefra. Hvis man øver sig i at danse sammen med vennerne, så er det også, at det hele kan blive en langt større succes, når man kommer på festival.

Når man gerne vil danse, mens man er på festival, så handler det også om at finde ud af, hvad det er for en festival, der er mest oplagt at besøge. Der er selvfølgelig nogle festivaller, der på mange måder er mere oplagte end andre, og her er det blot at søge råd og vejledning online eller andre steder, for så behøver det ikke være så besværligt at finde ud af, hvad for en festival der er bedst at danse til. Det handler nok om at finde en festival, hvor der ikke er alt for mange mennesker, og hvis der er, så skal man finde sig et område, hvor der er god plads til at danse. Der er nemlig ikke ret meget ved at stå og danse i en bunke af mennesker, for så er det, at man aldrig rigtig kan få mulighed for at bevæge sig hverken frit eller ordentligt, og så er det jo, at det sjove går af det.

At danse handler om at være fri og at kunne bevæge sig, som man ønsker det. Inden festivallen kan man øve sig derhjemme, hvor der er god plads, og man selv bestemmer, hvad det er for noget musik, man spiller. Men det vil altid være en meget anderledes oplevelse at danse på en festival, hvor der er rigtig mange mennesker. Det er dog ikke noget, man skal lade sig skræmme af, for det kan kun blive en oplevelse, der også er rigtig god.

Dans er bare sjovt og godt, og når man danser på en festival til den ægte vare, så bliver det altså noget helt andet. Stemningen er i top, og det er bare at glide med, for så vil man få en oplevelse for livet. Hvem ved, måske får man mod til at danse til en festival igen allerede senere på året, og ellers kan man jo vente til året efter. Man bestemmer heldigvis helt selv. Det handler jo først og fremmest bare om at danse og have det sjovt, og det kan man nemt til en festival.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

flash-blog