Giv slip og dans

Som nævnt i en anden artikel, så handler livet om at give slip. Det er her, dansen kan ses som at være verdens bedste middel, og det kan rent faktisk også bruges som en form for terapi for mange. Det er der i hvert fald mange, der vælger at gøre, og det er også noget, som de har stor succes med. Mennesker får det nemlig langt bedre, når de danser, og det er også en rigtig god og unik måde at give slip på. Det giver helt ind i kroppen og sjælen, og man kan blive et menneske, der er langt mere fri, når man giver sig i kast med at danse. Livet er jo også noget, der skal leves, og det sker særligt, når man har eller får en evne til at give slip. Det er ikke noget, man behøver skamme sig over, hvis man endnu ikke er så godt til det, for det er ikke det, som det først og fremmest handler om. Det handler bare om at komme i gang, og så skal det nok blive rigtig godt. At danse derhjemme kan være det første skridt, og derefter er det bare at tage af sted og danse sammen med en hel masse andre mennesker.

Der er masser af glæde ved at danse i det fri, og når man danser, mens man hører musik, så vil man opleve det dejlige sus ved, at der også er en hel masse andre mennesker. Det er noget, man også kan have stor glæde af, og man behøver ikke være bange for at kaste sig ud i at danse til god musik her i Danmark. Der er med sikkerhed mange, der kan få præstationsangst, når de danser til en festival, men det er ikke noget, man behøver have, for det kan kun blive godt, og man behøver ikke være bange for, at andre kigger. Alle andre mennesker er så beskæftigede med deres eget, at de slet ikke kigger i den anden retning, og det gør også, at man sagtens kan være fri til at danse, som man vil – også selvom der er andre mennesker.

At danse til festival kan være en oplevelse for livet, og det er med sikkerhed også en måde, man kan sætte sig selv fri på. Hvem ved, måske bliver det så godt, at man gerne vil gøre det igen og igen, og det er jo godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

flash-blog