Musikfestivaler for børnefamilier

Festivaler er noget, som de fleste mennesker godt kan lide. Mange af os ser frem til årets Roskildefestival, SMUK Festival, Heartland, Northside, Tinderbox, Copenhell, Skive festival og alle de andre. Selvom festivaler blev aflyst i 2020 pga. corona, så tegner det hele meget lysere for festivalerne i 2021 på grund af hjælpepakker. Størstedelen af festivalerne henvender sig til et voksent publikum, men der findes også festivaler, hvor børn er velkomne, og hvor man som familie kan få en hyggelig tur ud af det.

Skarø Festival

Skarø Festival ved Svenborg henvender sig til både voksne og børn, og afholdes i august. Vil du gerne introducere dine børn for musikfestivaler, så er det et godt sted at begynde. Der er fri entré for børn op til 12 år, og festivalen har målrettet aktiviteter til børn. Der findes fx hoppeborg og børnetelt. Hele festivalpladsen er indhegnet, og der er heller ikke megen trafik, hvilket også er med til at gøre det til et ideelt sted at have børn med. På musikprogrammet finder man etablerede navne som L.O.C., Johnny Madsen, Lis Sørenen, Claus Hempler m.fl. For børnene er der fx HipSom Hap, der er en hiphop-gruppe, der henvender sig til børn med seje rim og fede beats.

Samsø Festival

Samsø Festival er også en utrolig populær festival, som hvert år tiltrækker mange musikglade mennesker til øen. Her er også god underholdning for både voksne og børn. Kunstnere som Alphabeat, Carpark North, Malurt, Medina og Clara er at finde på musikprogrammet for voksne. For børnene er der fed hiphop med gruppen HipSom Hap, og Katrine Bille, som er kendt som vært fra DR TV Ramasjang lægger også vejen forbi. Derudover kommer der besøg af de bedste deltagere fra årets MGP. For de børn som gerne vil lave noget andet end lytte til musik, kan vi anbefale Legeministeriet, som er et område, hvor børnene kan lave nogle andre aktiviteter som fx tallerkenspil, balancelabyrint, eller man kan lære at gå på stylter. Samsø Festival er et brag af underholdning for alle i familien.

Tag billeder af de gode oplevelser

Husk at tage kameraet med, så I kan forevige de gode øjeblikke, når I er sammen på festival hele familien. Sjove, hyggelige billeder er altid dejlige minder at have. I kan tage de bedste billeder og hænge dem op på væggen hjemme i stuen i flotte rammer. Trænger jeres stue eller børneværelserne til en opfriskning, så kan I købe flotte tapeter hos Familietapeter.dk og tapetsere det hele, før I dekorerer væggene med jeres flotte billeder.

Langelandsfestival

Langelandsfestival har eksisteret siden 1991 og fejrer derfor 30 års jubilæum i 2021. Festivalen begyndte som en hyggelig havefest, men har i dag vokset sig stor med flere scener, stort legeland, madboder og temabarer. Det er en superhyggelig festival, som mange børnefamilier nyder at besøge. Årets program 2021 er endnu ikke tilgængeligt, men tidligere har navne som D-A-D, Michael Learns to Rock, Gnags og Nik & Jay gæstet festivalen.

flash-blog