Tunøfestival

Det er altid sjovt at besøge en festival på en ø. VI har mange øer i Danmark, men det er ikke alle øer, der har en festival. Dog er der flere, der har. Tunø er en af disse øer, og det er en fin lille festival, der er værd at besøge. Den ligger hvert år i juli, og uanset om man tidligere har deltaget på festivallen eller ej, kan man med god grund kaste sig ud i at tage af sted. Man må være opmærksom på, at hvis man har et ønske om at deltage i Tunøfestivalen, så skal man købe billet i god tid. Ellers kan det ende med, at man ikke kommer med, og det ville ikke være rart, når først det er noget, man har sat sig for. Selvom det er for sent at komme af sted i år, så kan det jo være, at det er næste år, at det er oplagt at tage af sted.

[IMAGE=fr5xIdfPBONa.jpg]

Der er mange mennesker, der tænker meget over, hvad det er for noget tøj, de skal have på, når de skal på festival. For nogle er det vigtigt at have mærketøjj på, mens det for andre blot er væsentligt at have noget på, der er behageligt at have på. Hvis man er til mærketøj, kan man købe noget Ralph Lauren til turen. Det er der i hvert fald nogle mennesker, der vælger at gøre. Man skal dog også altid huske, at det vigtigste på en festival som den på Tunø er, at man har det godt. Både med sig selv og med dem, man er af sted sammen med. Det er ikke alle mennesker, der kender til, hvordan det er at være på festival, men det er i hvert fald noget, der skal opleves. Tunø er også en oplagt festival at tage på, første gang man skal af sted. Der er nemlig meget roligt på disse kanter, og man kan også samtidig få sig et rigtig skønt sted at sove. Den eneste måde, man kan komme til Tunø på, er ved at sejle fra Hou. Hou ligger lidt uden for Odder i Jylland, og her kan man komme til enten med bus eller bil. Hvis man skal med offentlige transportmidler, er det en god idé at tjekke rejseplanen.

[IMAGE=enNDauffvhDA.jpg]

Når man tager til Tunø for at komme på festival, kan man godt glæde sig til god musik. Hvis man er til en stille og rolig festival, er denne festival helt oplagt at tage af sted til, og man kan roligt glæde sig til en hel masse muntre timer. [IMAGE=fr5xIdfPBONa.jpg] Tunø festival varer kun ganske få dage, men den er bestemt et besøg værd – og den er bestemt også alle pengene værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

flash-blog