Få et ordentligt bad når du kommer hjem fra festival

Det er virkelig noget helt særligt at være på festival. Der er en speciel stemning og energi i luften, og man føler sig virkelig forbundet med alle de andre mennesker, der er omkring én. Det er en fantastisk måde at opleve musik på, og man får mulighed for at danse og have det sjovt.

At være på festival er lig med at være afslappet. Man kan slappe af i solen, nyde musik og møde nye mennesker. Man behøver ikke tænke på mad eller drikke, for der er altid noget at spise og drikke på en festival. Man kan også bare slappe af på sin teltplads og nyde samværet med vennerne.

Glem hverdagens sure pligter

Det gode ved at være på festival i flere dage er også, at man kan tillade sig at glemme hverdagen og alle de sure pligter. Man kan godt være bekendt at lade håret hænge eller skægget gro – og være lidt ligeglad med at komme i bad hver dag.

Til gengæld er det også utrolig rart at få et godt bad bagefter og komme af med al det mudder, skidt og støv, der er på ens krop. Med til et godt bad hører også et godt brusearmatur, som findes i mange forskellige udgaver, farver og designs, som passer til det udtryk, du gerne vil have i badeværelset.

Vandtryk

Når du vælger brusearmatur skal du overveje, hvilken type vandtryk du har brug for. Hvis du har et højt vandtryk, skal du vælge et armatur, der kan give dette. Hvis ikke, kan det føre til, at du ikke får det fulde udbytte af dit bad – og det er som nævnt vigtigt, når du f.eks kommer beskidt hjem fra en festival eller en dag med sport.

Det andet du skal overveje er, hvor meget vand du bruger. Hvis du bruger meget vand, skal du vælge et armatur, der kan levere dette. Hvis ikke, kan det føre til, at du bruger for meget vand, og det kan være en dårlig idé, hvis du bor i et område, hvor vandet er dyrere.

Men det er dog altid en god idé at tage et bad – især efter en festival.

flash-blog