Hold styr på de mange opgaver

Det er et kæmpearbejde at drive en festival – især når den har succes og vokser år for år. Det har man måttet sande på flere af landets store festivaler, som eksempelvis festivalen i Roskilde eller Smukfest i Skanderborg, hvor der med årene er blevet opbygget en hel organisation til at varetage de mange forskellige opgaver. Og så opstår der også rutineopgaver i administration, regnskab m.v.

Anvend RPA til rutineopgaverne

Er du involveret i en sådan festival, kan du med fordel indføre RPA, en forkortelse for Robotic Process Automation. Hos https://www.preciofishbone.dk/services/procesoptimering/robotic-process-automation/ kan du læse om systemets muligheder – det drejer sig i korthed om at lade it-systemer foretage mange af de rutineopgaver, som enhver organisation af en vis størrelse rummer.

Når it-systemerne varetager rutineopgaverne, levner det mere plads til jer, der driver festivalerne og som skal sørge for, at de rummer nye, spændende og indbydende indslag til et publikum, der bliver stadig mere kræsent. Så kan I koncentrere jer om det kreative arbejde og lade automatikken klare resten.

flash-blog