Hav de rigtige ting med på festival

Så er det endelig snart til tid at komme på festival igen. Vi er mange, der længes efter dagene med musik, øl og gode venner på en grøn plet et sted i landet på en af de mange festivaler, der normalt løber af stablen hen over sommeren. I takt med at landet åbner mere og mere op, kan vi også begynde at glæde os til de festivaler, der langt om længe må holdes til sommer. Flere af dem begynder også allerede nu at løfte sløret for, hvilke artister vi kan glæde os til.

Bliv klar til næste festival

Uanset om det er første gang, eller om du er rutineret festivalgænger, er der altid nogle praktiske ting, der er gode at have med på festival. Skal du overnatte på festivalen, er det selvfølgelig oplagt at investere i et godt telt, du kan sove i, samt en behagelig luftmadras og en god sovepose. Hertil vil det også være en fordel at have et tæppe med, om det så er et kludetæppe, plasttæppe, uldtæppe eller andet, vil det både være rart med noget at sidde på og noget at vikle om dig, afhængigt af vejret og dine omgivelser. Du kan finde tæpper, der er lavet til udendørs brug, men du kan sagtens bruge et almindeligt tæppe, hvis vejret er fint.

Hertil vil praktisk fodtøj og tøj i henhold til vejret også være noget, du skal tænke over, så du ikke bliver syg under eller efter festivalen. Skal du sove der, har du sikkert også nogle personlige ting, du har brug for, og ellers kan du formentlig købe dig til det meste.

Vigtigst er, at du tager det gode humør med og omgiver dig med nogle venner, der vil bidrage positivt til din festivaloplevelse. Pas desuden godt på dine medmennesker og nyd musikken i fulde drag.

flash-blog