Sådan bringer du festivalstemningen hjem i din stue

Har du været på festival kender du højst sandsynligt afsavnet når du kommer hjem. Savnet til fællesskabet, de halvlunkne dåsebajere, og generelt bare stemningen.

Frygt ej. Det er nu blevet en ganske åben mulighed at forene din kærlighed for festivallivet med en almindelig hverdag, når du er hjemme igen.

De fleste bruger plakater til at skabe en unik stemning i deres hjem, og denne mulighed for at åbne op for en mere kreativ indretning har været et kæmpe hit de seneste år. Her åbnes muligheden for, ikke bare at have sit yndlingsboyband på væggen, men i ligeså høj grad skabe en stemning i rummet, og måske endda holde liv i minder, man ønsker at bevare.

Træk din festival oplevelse direkte hjem i din dagligstue.

Det er muligt, men man skulle næsten ikke tro det. Har du overvejet, at forevige dine bedste festivalminder i din stue? Det kan lade sig gøre, både med dine egne billeder, men også med stemningsbilleder, der ligger op til det indre billede du har fra din tur. Og der er selvfølgelig også mulighed for, at inddrage andre ting du har fra festivallen, for at fuldende stilen.

Nogen har deciderede fotovægge, andre får designet plakater der illustrerer dele fra deres liv de ikke ønsker at glemme. Igennem en hel livstid vil du opleve mange mennesker der kommer og går. Hvilke mennesker vil du forene med dine minder? Hvem var med til at gøre det mindeværdigt?

Husk musikken, og rytmikken.

Husker du tonerne der fik gang i dine fødder? Farverne der strøg henover himlen, i takt med bassen? Dette er også minder der kan trækkes ind i dit hjem. Det populære LED-lys kan skabe det perfekte lys, musikken skaber rytmerne, mens billederne skaber det visuelle udtryk. Nu mangler du bare iglo teltet og din sovepose, så er du næsten tilbage på Roskilde Festival igen, med en partout-billet der gælder hele året. Pigerne eller fyrene må du dog selv ud at lokke ind i teltet, det kræver muligvis lidt mere kreativitet. Men mon ikke der er en sød pige eller fyr, der gerne vil ind og se din private festivalplads?

Husk at samle inspiration løbende.

Inspirationskilden vokser, og skulle gerne fodres løbende, husk derfor at udvide din horisont. Der er et hav af festivaller i Danmark. Og i mange forskellige prisklasser. Saml minder, måske i form af små ting du køber eller finder på selve festivallen, og inddrag det i din indretning. Du vil måske om flere år kigge eller samle op, og smile over lige præcis den episode, det er bundet til. Prøv noget nyt, og udvid din horisont. Det er ofte her vi får de fedeste oplevelser.

Hvad har været din bedste festivaloplevelse? Og hvordan ønsker du at holde fast i det minde? Mindet du kan dele med dine børn og børnebørn, måske endda med et par belærende historier ind imellem?

Minder varer for evigt, gode mindre bør vare endnu længere, og er du en ægte festival-oholiker, kan man aldrig få nok. Og hvorfor skulle man?

flash-blog