Kendte musikere som har indrømmet plastikoperationer

I løbet af de seneste år er der blevet ryddet godt og grundigt op i tabu omkring plastikoperationer. Derfor kaster vi i dag blikket på kendte musikere, som har indrømmet deres skønhedsoperationer. Hvem ved, måske kommer du til at se dem optræde på en festival før eller senere?

Britney Spears

Den amerikanske popprinsesse Britney Spears har tidligere optrådt på Skanderborg festival, som også er kendt som Smukfest. “Womanizer”-sangerinden har tidligere indrømmet at have fået læbeindsprøjtninger, men hun har aldrig udtalt sig om sit brystparti, som der ellers er blevet talt en del om.

Selv hendes mor Lynne Spears har tidligere udtalt at hun gav Britney lov til at gennemgå en brysteforstørrelse da hun var teenager, og at sangerinden valgte at fjerne sine implanter senere hen. Alt tyder altså på at hun har haft det.

Cardi B

Cardi B, som tidligere har optrådt på Roskilde Festival, har gennemgået flere skønhedsoperationer. “WAP”-sangerinden bruger især de sociale netværk til at sprede positive budskaber om at elske sin krop.

Den amerikanske rapper er et glimrende eksempel på hvordan kvinder nu til dags sagtens kan tale åbent om at få en operation hos fx motiva danmark, så længe at det får dem til at få det bedre med sig selv.

Iggy Azalea

Vi kommer også “Down Under” i dag, når vi taler om den australske musiker Iggy Azalea. Rapperen taler åbent om hvordan hun har fået gjort sine bryster større. Hun foretrækker at tale åbent med omverdenen om skønhedsoperation, fremfor at skulle bekymre sig om rygtemøller, der går i gang.

Det er tiltag som disse, som gør at det bliver mere normalt at tale om skønhedsoperationer i det offentlige rum. Azalea har optrådt flere gange i Danmark før, men hun har aldrig været med på programmet på en dansk festival. Men det kan naturligvis stadigvæk nå at ske.

flash-blog