Pakkeliste til den kommende festival

Er du i tvivl om, hvad du bare er nødt til at pakke til den kommende festival? Nedenfor kan du finde vores pakkeliste med, hvad du i hvert fald skal have med i rygsækken, når du tager på festival.

Pas på din mundhygiejne

Festivalgæster spiser og drikker muligvis mindre sundt, end de plejer. Derfor er det vigtigt at huske på at pakke gode tandbørster og tandpasta samt andre ting til at passe på mundhygiejnen. Pak gerne flere tandbørster, da det altid er godt at have en i reserve. Måske bliver den ene beskidt eller væk, og du vil nødigt skulle bruge tiden (og pengene) på at købe en ny.

Overvej flere betalingskort

Nu hvor vi taler dobbelt op af ting, kan det også være en god ide at pakke flere betalingskort. Dit humør kan hurtigt blive ødelagt, hvis du mister dit dankort og ikke kan købe mad og drikke på festivallen. Sørg derfor for at have flere betalingskort eller nok kontanter til at kunne dække i et nødstilfælde. Du kan naturligvis også have dit betalingskort på din telefon, så skal du bare sørge for at have nok batteri.

Pak en eller flere powerbanks

I forlængelse af ovennævnte punkt kan det være en god ide at medbringe en eller flere powerbanks. Det kan hurtigt blive til en udfordring at lade telefonen op på en festival, og derfor kan du sørge for at have ekstra batteri med i tasken.

Holdbar mad til flere dage

Alt afhængigt hvilken festival du skal på, kan billetten allerede koste en del. På selve festivalen kan det hurtigt blive til mange spenderede penge på mad og drikke, og derfor er det en god ide at forberede sig hjemmefra.

Sørg gerne for at pakke mad, som kan holde sig i flere dage, selv om det ikke opbevares i et køleskab. Her tænker vi især på frugt, nødder, kiks, og rugbrød, som mange vælger at pakke til en festival.

Det er også en glimrende ide at pakke en vandflaske, som du kan fylde op på festivalpladsen. På den måde kan du være bæredygtig og spare penge, når du ikke køber flaskevand til at forblive hydreret.

Solcreme er altid en god ide

Det er naturligvis vigtigt at medbringe solcreme, hvis du skal på festival, når det er varmt og solen står højt på himlen. Men generelt er solcreme vigtig hele året rundt, når du tilbringer mange timer udenfor. Glem derfor ikke solcremen, og hvis du gerne vil passe ekstra godt på din hud kan du også pakke aloe vera til at smøre på, før du lægger dig til at sove i teltet.

Husk naturligvis også at pakke et telt, luftmadras og andre gode ting til de vigtige timer med hvile.

flash-blog