Oplev Kløften Festival

Går man allerede nu med tanker om, hvilken festival der kunne være spændende at gæste i 2021, så kan man med fordel rette blikket mod Kløften Festival. Selvom denne festival måske ikke er så velkendt, så har den masser at byde på, og der er altid god musik på scenerne. Festivalen afholdes omkring Sankt Hans, og den er placeret lidt uden for Haderslev. I år er det 40 år siden, at festivalen opstod.

Nyd en skøn festival i den dejlige sommerstemning

Kløften er velbesøgt, og det er både børn, unge og voksne mennesker, der bliver tiltrukket af den. Musikken spænder bredt, og man kan opleve så godt som som alle genrer. Man finder både folkerock og helt nye unge navne. I 2009 kunne man opleve Kim Larsen på scenen, og der kommer som regel en hel del navne, som de fleste kender til.

Festivalen har i alt fire eller fem scener, og i løbet af dagene kan man opleve helt op til 40 forskellige musiknavne. Man har derfor også brug for en god kondition, når man skal vandre rundt på pladsen. Kan man lide at træne hjemmefra, så kan man købe et løbebånd online. Så er man helt klar til sommeren.

Der er altid rigeligt at se til, og folk er altid glade. Torsdag aften er altid det tidspunkt, hvor pladsen åbnes, og fredag er der et familievenligt program. Her kan man blandt andet opleve et børnekarneval, der går hele vejen til Kløften fra Haderslev Dampark.

Lørdag er altid festivalens sidste dag, og her slutter den med et brag af et festfyrværkeri. I løbet af de tre dage sker der rigtig mange sjove og spændende ting, og det er ikke blot musik der er på programmet. Har man lyst til et større indblik i, hvad det ellers er muligt at opleve, så kan man få det hele at vide ved at besøge hjemmesiden.

flash-blog