Sådan foreviger du dine festivalminder

Lad os være ærlige her og sige, at du helt sikkert er vild med at tage på musikfestivaler, ikke? Ellers var du næppe havnet her på siden. Din åbenlyse entusiasme for festivaler er i øvrigt fuld forståelig. For det at tage på festival er noget af det mest livsbekræftende man kan foretage sig. Stemningen, musikken, de mange gode minder… Ja, der er så meget fedt at sige om festivaler. Og netop minderne betyder meget for mange af os festivalentusiaster. Så her i artiklen har vi samlet en række gode råd til hvordan man kan forevige sine mange festivalminder. Læs med og bliv klogere.

Indram og hæng de stemningsfulde festivalbilleder op i hjemmet

Mange af os ender med at tage et hav af billeder mens vi er på festival. Har du overvejet at få dem omdannet til plakater? Det kan du let gøre, og efterfølgende kan du indramme dem og hænge dem op i din bolig. Smut eventuelt ind og køb Rammer i størrelsen 50×70 eller lignende. Netop den størrelse gør sig i hvert fald fint i de fleste hjem. Billederne kan være af dig sammen med gutterne og tøserne, eller kan f.eks. være fra en af de utallige og uforglemmelige koncerter i har besøgt på festivalerne.

Lav en hylde i hjemmet og udstil dine festivalminder

Vi har et råd mere til dig her, som gør det muligt for dig at forevige dine festivalminder. Du kan nemlig lave en hylde eller reol i hjemmet, og på den udstille dine festivalminder. Minderne kunne f.eks. være alle dine gamle festivalbilletter, gamle polaroid-billeder fra din første festival tilbage i 1990’erne eller lignende. Måske kan du med fordel også udstille albums på CD eller vinyl på hylden, fra nogle af de favoritbands du har været til koncert med i løbet af årene, mens du var på festival.

Minder betyder meget, men nye skal naturligvis formes. Så glæd dig til din næste festival!

flash-blog